Za zemřelého kolegu Petra Zettnera máme v Jihlavě pietní místo

20. listopad 2017
Zprávy z

Redakci Českého rozhlasu Vysočina v Jihlavě bolestivě zasáhla smutná zpráva o smrti bývalého kolegy Petra Zettnera. Tragicky zemřel v neděli 19. listopadu. Petr začínal před bezmála patnácti lety právě v jihlavském studiu tehdejšího Českého rozhlasu Region. Pietní místo s knihou je k dispozici veřejnosti.

Petr Zettner přišel do Českého rozhlasu v roce 2003. Zastával pozici redaktora zpravodajství a později editora. Následně odešel do vznikajícího Rádia Jihlava. Do Českého rozhlasu se vrátil znovu v roce 2010, kde od letošního září zastával pozici šéfredaktora rádia Junior.

„Nepochybuji, že Petr bude nám všem chybět. Byl to nejen skvělý odborník a profesionál, ale také úžasný člověk, na jehož kamarádství se dalo za každých okolností spolehnout. Rádio Junior vedl od 1. září a měl s naší stanicí pro nejmenší posluchače velké plány. Byl nadšený do práce a plný nápadů. Je škoda, že své záměry již nebude moci uskutečnit. Věřím ale, že se to alespoň z části povede týmu Rádia Junior a že odkaz Petra Zettnera tak bude žít dál v našem vysílání,“ řekl ke smutné události generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Pietní místo

Pietní místo v redakci Českého rozhlasu Vysočina na Masarykově náměstí v Jihlavě je k dispozici veřejnosti. „Do kondolenční knihy můžete zapsat svůj vzkaz k této mimořádně smutné záležitosti,“ dodala Hana Marhanová, marketingová manažerka stanice.

Čtěte také

autor: mik
Spustit audio