Ztratil se jednasedmdesátiletý „stopař“ z Ledče nad Sázavou. Nakonec se naštěstí zdráv objevil ve Světlé

1. září 2016
Zprávy z

AKTUALIZOVÁNO! Do statistiky hledaných osob se dostal také jedenasedmdesátiletý Milan Gryč z Ledče nad Sázavou. Jeho přátelé ho postrádali od 29. srpna. Podle získaných popisů, převážně na sociálních sítích, jde o svérázného notorického stopaře. Informace, kde by mohl být, nebyly. Muž se nakonec objevil ve Světlé nad Sázavou.

Milan Gryč je vysoký asi 170 centimetrů, se zdánlivým stářím kolem sedmdesáti let. Má hubenou postavu, modré oči a vlnité vlasy.

Stopoval a mobil neměl

„Pořád stopoval, neuznával mobilní telefony a žádnou jinou dopravu než stop,“ napsal na sociálních sítích Jiří z Ledče nad Sázavou.

„Jezdíval stopem Ledeč nad Sázavou, Světlou, Havlíčkův Brod. Chodíval se koupat do lomů. Byl to podivín, ale nikomu by neublížil.“

Rovněž na sociálních sítích se později odpoledne objevila informace, že hledaný Milan Gryč byl viděn ve Světlé nad Sázavou. „Potkal jsem Milana na náměstí ve Světlé nad Sázavou. Pak ale přijela policie a odvedla ho asi k výslechu. Hlavně, že je zdravej, asi se někdy toulal,“ dodal jeden z komentujících.

Ve stejnou dobu zmizel záznam z elektronické databáze hledaných osob.

autor: mik
Spustit audio