Známe cenu Škody Kodiaq!

29. září 2016 08:00

Škoda Kodiaq zná svoji zaváděcí cenu v České republice. Nový model bude možné objednat již počátkem října letošního roku. První vozy budou zákazníkům dodány v průběhu února 2017.

Škoda Kodiaq si právě odbývá výstavní premiéru na mezinárodním autosalonu v Paříži, tu světovou má už za sebou. Proběhla v září v Berlíně.

Model Kodiaq s motorem 1.4 TSI ACT/110 kW s pohonem všech kol a manuální převodovkou, nebo předním pohonem a automatickou převodovkou DSG se bude prodávat za 677.900 Kč ve startovací výbavě Active. Zákazníci, kteří vyžadují pohon všech kol, tak mohou uplatnit své preference, aniž by museli zvažovat ekonomické hledisko.

Kodiaq vstupuje na tuzemský trh ve třech výbavových stupních. Již základní provedení Active startující na částce 677.900 Kč nabídne bohatou výbavu. Zahrnuje například sedm airbagů, dvouzónovou klimatizaci Climatronic, 17palcová kola z lehkých slitin, infotainment Swing s 6,5“ dotykovým displejem a Bluetooth, multifunkční volant, LED denní svícení a LED zadní svítilny, střešní nosiče a spoustu dalších prvků komfortní výbavy. Modely s automatickou převodovkou DSG obsahují automaticky možnost řazení převodů pádly pod volantem.

První sedmimístné SUV značky Škoda v novodobé historii automobilky se svými rozměry pohybuje na horní hranici segmentu kompaktních SUV a díky tomu nabízí nadprůměrně prostorný interiér. Rekord ve třídě drží zavazadelník svým základním objemem 720 litrů, který se může zvětšit až na 2065 litrů. Uvnitř vozu lze přepravovat předměty dlouhé až 2,8 m, pokud je sedadlo spolujezdce vybaveno sklopným opěradlem.

Jako první vůz značky Škoda bude model Kodiaq zásluhou pokrokových technologií na poli infotainmentu a konektivity neustále online.

autor: Škoda Auto
Spustit audio