Největší motoristická show Legendy 2016 se blíží!

3. červen 2016 11:28

Příští víkend 11. – 12. 6. 2016 ožije park v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice motoristickou show Legendy! Koná se tu už třetí ročník největší automobilové akce v České republice. Majitelé exponátů představí více než 750 automobilů a 350 motocyklů. Přímo u hlavního vstupu bude i airstream Radiožurnálu, odkud budeme z akce vysílat pravidelné vstupy. Zpravodajové Zelené vlny mají vstup na akci zdarma!

Přijďte se podívat na automobilovou výstavu Legendy 2016. V parku pražské Psychiatrické nemocnice Bohnice bude vystaveno přes 1 000 exponátů.

Návštěvníci uvidí historické, závodní i současné vozy a motocykly, včetně unikátních supersportů a těšit se můžou i na zajímavé cestovatelské besedy. Organizátoři mysleli i na děti, pro které připravili bohatý program.

V sobotu 11. 6. 2016 můžete navštívit i airstream Radiožurnálu, ze kterého budeme vysílat pravidelné vstupy. Přijďte se za námi podívat! Najdete nás přímo u hlavního vstupu.

Airstream Radiožurnálu

Zpravodajové Zelené vlny mají vstup na akci zdarma!

Zpravodajové Zelené vlny mají vstup na akci zdarma. Je třeba se na místě konání akce akreditovat, a to přímo u akreditace, kterou najdete u hlavního vstupu vedle pokladen v ulici Ústavní.

Platná karta Zpravodaje Zelené vlny Českého rozhlasu

Při akreditaci se prokážete kartičkou Zpravodaje Zelené vlny, poté dostanete pásku, která vás opravňuje ke vstupu. Bez této platné kartičky nebude možné akreditaci přidělit!

Podrobný program najdete zde.

autor: min
Spustit audio