Hořice – Koberovice, Ostředek – Šternov. Dálnice D1 se na dvou místech přes noc zastaví

22. duben 2017
Zprávy z

Dnes v noci se dvou místech zastaví veškerý provoz na dálnici D1. Dělníci budou v rámci modernizace dopravní tepny bourat nevyhovující mosty. Omezení čeká na řidiče v úsecích Koberovice – Hořice mezi kilometry 81 a 75 a mezi Ostředkem a Šternovem ve Středočeském kraji.

Hořice - Koberovice

„Veškerá tranzitní doprava a vozidla o hmotnosti nad 3,5 tuny ve směru Prahu budou na exitu 90 Humpolec svedena z dálnice na značenou objízdnou trasu. Objízdná trasa bude vedena po silnicích I/34 a I/19, dálnici D3 a silnici I/3 na exit 21 Mirošovice. Dále bude pokračovat po dálnici ve směru na Prahu bez omezení. Lokální doprava a vozidla o hmotnosti do 3,5 tuny mohu ve směru na Prahu jet po dálnici až na exit 81 Koberovice, kde z dálnice musí sjet a pokračovat po silnicích nižších tříd,“ upřesnila k úseku Hořice – Koberovice tisková mluvčí policie Dana Čírtková.

Ostředek – Šternov

„Veškerá tranzitní doprava a vozidla o hmotnosti nad 3,5 tuny ve směru na Brno budou na exitu 21 Mirošovice svedeny z dálnice na vyznačenou objízdnou trasu. Objízdná trasa bude vedena po silnici I/3, dálnici D3 a poté po silnicích I/19 a I/34, kde řidiči na dálnici najedou na exitu 90 Humpolec. Dále ve směru na Brno bude doprava pokračovat po dálnici bez omezení. Lokální doprava a vozidla o hmotnosti do 3,5 tuny budou po dálnici moci pokračovat až na exit 34 Ostředek. Poté musí v cestě pokračovat po silnicích nižších tříd.“

Policie v této souvislosti apeluje na řidiče, aby dbali příkazů policistů a dodržovali objízdné trasy.

autor: mik
Spustit audio