Antikódy Václava Havla pro naše Zpravodaje za srpnovou aktivitu

10. září 2013 09:56

I poslední prázdninový měsíc bylo na silnicích rušno. Děkujeme, že jste i během vašich prázdninových cest volali na naši bezplatnou linku 800 12 20 12. Dopravních informace od Vás, řidičů, jsou pro naše redaktory Zelené vlny cenným zdrojem informací.

Třem Zpravodajům Zelené vlny posíláme za jejich srpnovou aktivitu jako poděkování DVD a CD Karla Kryla Kdo jsem…? s podtitulem "Poslední zpověď". Je to celovečerní film režiséra Dušana Rapoše o životě Karla Kryla, který obsahuje nejslavnější, ale i dosud nezveřejněné písně, úryvky veršů, zamyšlená na různá témata i trefné rozbory politiky. K balíčku přikládáme také zajímavou knížku Václava Havla Antikódy a další drobné dárky.

Za měsíc srpen byli nejaktivnějšími Zpravodaji a knihu s tričkem a dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Lukáš Miroslav, Kryry,
Otradovec Dušan, Bystřice u Benešova
a
Zemánek Josef, Hrušovany u Brna.

Přehled volání za SRPEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů4 035
Počet Zpravodajů, kteří zavolali603
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů29., 9. a 6.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio