Děkujeme Zpravodajům ZV za spolupráci v listopadu

7. prosinec 2017 11:12

Listopad na české silnice přinesl nejen sníh a mráz, ale také mlhy. A vy jste nám je pilně hlásili. Jsme rádi, že i za zhoršujících se podmínek nám významně pomáháte přinášet spolehlivé dopravní zpravodajství ostatním řidičům, posluchačům Českého rozhlasu. Za uplynulý měsíc naše non-stop call centrum přijalo 4.206 hovorů a zpracovalo dalších 408 hlasových zpráv.

Z nejaktivnějších listopadových Zpravodajů Zelené vlny tentokrát zasíláme poděkování v podobě užitečných dárků této trojici:

Martin Boušek, Rakovník
Pavel Hrtánek, Ústí nad Labem
Jaroslav Pomezný, Vimperk

Posíláme 1000 bodů na MOL kartu, které můžete na čerpacích stanicích MOL vyměnit třeba za dobrou kávu. A aby vám nevystydla, přikládáme také cestovní termohrnek do auta, který vám ji bude při cestě navíc dohřívat. Přibalujeme i praktickou škrabku na led v hřejivé rukavici, reflexní vestu a deštník s logem Zelené vlny.

Tisíc bodů na MOL kartu přičteme také všem registrovaným Zpravodajům Zelené vlny, kteří za listopad zavolali alespoň 10× a už si do registrace Zpravodaje doplnili právě číslo své MOL karty.

Kromě pravidelné odměny pro ty nejaktivnější máme pro Zpravodaje Zelené vlny i řadu dalších výhod, jako jsou vstupy zdarma na nejrůznější motoristické, sportovní i kulturní akce, a také zmíněné bonusy v síti čepacích stanic MOL, tedy u našeho partnera.

Pokud ještě nejste Zpravodajem Zelené vlny, stačí vyplnit stručný registrační formulář. A jestliže už Zpravodajem ZV jste, pamatujte, že statistiky se počítají z telefonního čísla, které uvedete při registraci. Změny proto nezapomeňte hlásit prostřednictvím formuláře pro aktualizaci údajů.

Opatrujte se na svých prosincových cestách a nezapomeňte zavolat na 800 553 553, kdykoliv potkáte nějaké dopravní komplikace. Děkujeme.

autor: tva
Spustit audio