Kvalitní filmová podívaná pro Zpravodaje Zelené vlny!

8. únor 2016 14:46

Dopravu komplikovalo počasí i v druhém měsíci roku 2016. Na naši bezplatnou linku 800 12 20 12 jsme od vás zaznamenali více než 2 100 telefonátů. Děkujeme za vaše hlášení aktuálních dopravních informací, které jsou cenným zdrojem pro naše dopravní zpravodajství.

Tentokrát únorovou aktivitu Zpravodajů Zelené vlny odměňujeme filmovým zážitkem a osmi nejaktivnějším posíláme lístky na nové české filmy Rudý kapitán a Já, Olga Hepnarová.

Za měsíc ÚNOR byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a lístky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Bílek Pavel, Praha,
Čáp Vladimír, Praha,

Houška Stanislav, Jílové u Prahy,
Kukučka Petr, Praha,
Myslivec Jiří, Praha,
Schuster Pavel, Praha,
Staněk Martin, Praha
a Tomek Josef, Lysá nad Labem.

Přehled volání za ÚNOR od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů2 134
Počet Zpravodajů, kteří zavolali378
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů17., 23. a 1.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio