Lístky na Legendy pro Zpravodaje Zelené vlny

13. červen 2015 15:18

V měsíci květnu operátoři přijali od řidičů více než 3 tisíce telefonátů. Děkujeme, že nám pomáháte svým aktivním přístupem ke komplexnějšímu vysílání Zelené vlny. Tentokrát odměňujeme sedm Zpravodajům Zelené vlny a zveme je na zajímavou motoristickou slavnost Legendy.

Největší motoristická slavnost Legendy se koná 13. – 14. června v Praze, v areálu PN Bohnice. Těšit se můžete na 750 automobilů a 350 motocyklů a můžete zde potkat světové hvězdy motorsportu.

Za měsíc KVĚTEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji a lístky na největší motoristickou slavnost v České republice od nás získávají (v abecedním pořadí):

Čáp Vladimír, Horní Počernice,
Hynová Kateřina, Praha,

Hampl Petr, Praha,
Kukučka Petr, Praha,
Myslivec Jiří, Praha,
Kopecký Petr, Praha,
a Potocký Michal, Jesenice u Prahy
.

Přehled volání za KVĚTEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 207
Počet Zpravodajů, kteří zavolali524
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů22., 26. a 7.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio