Nejaktivnějším Zpravodajům posíláme Bobka!

3. říjen 2014 15:04

Zelená vlna oslavila 29. 9. 2014 40 let svého dopravního vysílání. I v příštích měsících a letech se pro vás budeme snažit poskytovat co nejkvalitnější veřejnou službu. Děkujeme, že nám pomáháte získávat více informačních zdrojů, protože díky vám je naše dopravní zpravodajství aktuální. Třem Zpravodajům Zelené vlny opět posíláme jako poděkování za aktivitu v měsíci září dárkový balíček.

Tentokrát výhercům zasíláme knížku bývalého rozhlasového kolegy a ředitele pražské ZOO Miroslava Bobka Žirafa na pondělí. Je to výběr zajímavých sloupků, poznámek a novinových článků, ve kterých popisuje neobyčejná setkání se zvířaty i s lidmi. Do balíčku jsme přidali také flash disk, hrací karty a kšiltovku od České pojišťovny a několik dárkových předmětů Zelené vlny.

Logo České pojišťovny

Za měsíc ZÁŘÍ byli nejaktivnějšími Zpravodaji a dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Dudík Pavel, Prostějov,
Kaplan Jan, Ústí nad Orlicí,

a Pleva Lubomír, Křenovice u Slavkova.

Přehled volání za ZÁŘÍ od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 978
Počet Zpravodajů, kteří zavolali610
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů12., 19. a 5.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Pokud jste se nenašli mezi oceněnými a máte rádi dobré divadelní představení, můžete využít slevu na vstupném. Přehled divadel, se kterými jsme vyjednali slevy na představení i v roce 2014, najdete zde.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio