Nejen Ukradená vzducholoď přiletí k našim Zpravodajům

7. leden 2014 10:58

V průběhu posledního měsíce roku 2013 jsme od vás obdrželi celkem 3 339 telefonátů. Děkujeme, že nám voláte a pomáháte spoluvytvářet aktuální dopravní informace z celého území České republiky. I v roce 2014 jsme připraveni poskytovat co nejaktuálnější dopravní zpravodajství, a to 24 hod denně.

Třem Zpravodajům Zelené vlny posíláme jako poděkování za jejich prosincovou aktivitu film Karla Zemana Ukradená vzducholoď, Baron Prášil a Čarodějův učeň. K DVD jsme přidali i tričko a další drobné dárky.

Za měsíc prosinec byli nejaktivnějšími Zpravodaji a DVD s dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
David Petr, Majetín,
Doskočil Mato, České Budějovice
a
Konopáč Miroslav, Praha.

Přehled volání za PROSINEC od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 339
Počet Zpravodajů, kteří zavolali503
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů6., 12. a 4.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Pokud jste se nenašli mezi oceněnými a máte rádi dobré divadelní představení, můžete využít slevu na vstupném. Přehled divadel, se kterými jsme vyjednali slevy na představení i v roce 2014, najdete zde.

autor: min
Spustit audio