Nové tričko Zelené vlny a dobrá kniha putuje k našim zpravodajům!

28. červen 2013 10:58

V měsíci květnu začala tolik očekávaná modernizace D1 a možná i díky tomu operátoři přijali od řidičů téměř 5 tisíc telefonátů. Děkujeme, že nám voláte aktuální dopravní informace na bezplatnou linku 800 12 20 12 a pomáháte svým aktivní přístupem k přesnějšímu vysílání Zelené vlny!

Tři nejaktivnější zpravodajové se mohou těšit na zajímavé dárky: tentokrát jsou to kvalitní knihy, které vyšly 13. června v rámci akce Velký knižní čtvrtek. V tento den uvedli přední čeští nakladatelé celkem dvanáct titulů pro prázdninové čtení a jde o kolekci toho nejlepšího letního čtení. Posíláme také tričko Zelené vlny s novým logem, průvodce na cesty a další drobné předměty.

Za měsíc květen byli nejaktivnějšími zpravodaji a knihu s tričkem a dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Buchta Josef, Rajhrad,

Křivan Jan, Zruč nad Sázavou
a
Nedbal Martin, Tuchoměřice.

Přehled volání za KVĚTEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů4 943
Počet Zpravodajů, kteří zavolali644
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů31., 29. a 30.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio