Odměnili jsme nejaktivnější v březnu

28. duben 2004 22:26

S koncem měsíce jsme jako obvykle podle dat z telefonní ústředny vyhodnotili Zelené anděly, kteří nám zavolali nejvíce informací o dopravní situaci. Pětice nejpilnějších za březen se může těšit na drobné dárky.

Nejvíce informací na bezplatnou linku callcentra Českého rozhlasu a ABA v březnu zavolali tito Zelení andělé:

Josef Moravec, Praha 4
Martin Klimeš, Praha 10
Jaroslav Vimr, Brandýsek
Roman Běhálek, Mariánské Lázně
René Drexler, Třebotov

Celkem jsme v březnu přijali 4627 telefonátů, z toho 1515 od registrovaných Zelených andělů. Informace o dopravě nám zavolalo 596 Zelených andělů.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Nejaktivnější Zelené anděly vyhodnocujeme každý měsíc. Proto neváhejte a kdykoli se na našich silnicích či ulicích měst setkáte s nějakými dopravními problémy či komplikacemi, volejte 800 124 000. Už příště můžete být mezi oceněnými i vy.

autor: dka
Spustit audio