Odměnili jsme nejaktivnější v říjnu

21. listopad 2003 20:57

S koncem měsíce jsme jako obvykle vyhodnotili nejaktivnější Zelené anděly. Pětici nejpilnějších, kteří podle dat telefonní ústředny zavolali v říjnu nejvíce informací o dopravní situaci, jsme odměnili drobnými dárky od společnosti ABA.

Nejvíce informací na bezplatnou linku callcentra Českého rozhlasu a ABA volali a hrníčky, čepice a atlasy získávají:

1) Filip Seidl, Ústí nad Labem
2) Martin Šaněk, Praha 10-Vršovice
3) Ing. Ladislav Macků, Roztoky u Prahy
4) Ing. Libor Macků, Brno
5) Ing. Stanislav Koukal, Podolí u Brna

Celkem jsme v září zaznamenali 1630 telefonátů od registrovaných Zelených andělů. Informace o dopravě nám zavolalo 610 Zelených andělů.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Nejaktivnější Zelené anděly vyhodnocujeme každý měsíc. Proto neváhejte a kdykoli se na našich silnicích či ulicích měst setkáte s nějakými dopravními problémy či komplikacemi, volejte 800 124 000. Už příště můžete být mezi oceněnými i vy.

autor: dka
Spustit audio