Odměnili jsme nejaktivnější v srpnu

11. září 2003 23:20

Stejně jako každý měsíc jsme i v srpnu vyhodnotili podle dat z telefonní ústředny Zelené anděly, kteří nám zavolali nejvíce informací o situaci v dopravě. Pětici nejaktivnějších jsme odměnili drobnými dárky a reklamními předměty od autoklubu ABA.

Nejvíce informací na bezplatnou linku callcentra Českého rozhlasu a ABA volali a hrníčky, deštníky a další drobnosti od ABA získávají:

telefonáty Zpravodajů ZV

- Josef Moravec
- Bohuslav Kratěna
- Jan Babák
- Jiří Urban
- Pavel Dudík

Celkem jste nám v srpnu zavolali 3306 informací, z toho 953 bylo od registrovaných Zelených andělů. Do dopravního zpravodajství se zapojilo 458 registrovaných Zelených andělů.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili a my je tudíž neznáme.

Nejaktivnější Zelené anděly vyhodnocujeme každý měsíc. Proto neváhejte a kdykoli se na našich silnicích či ulicích měst setkáte s nějakými dopravními problémy či komplikacemi, volejte 800 124 000. Už příště můžete být mezi oceněnými i vy.

autor: dka
Spustit audio