Olympijský rok pro Zpravodaje Zelené vlny

15. červenec 2016 12:54

V průběhu prvního letního měsíce bylo na silnicích opět rušno, na bezplatnou linku 800 12 20 12 jsme od vás přijali více než 3 tisíce telefonátů. Třem nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny posíláme dárkový balíček. Děkujeme, že nám pomáháte svým aktivním přístupem ke komplexnějšímu vysílání Zelené vlny.

Tentokrát posíláme výhercům zajímavou knihu Olympijský rok, kterou vydává Radioservis Českého rozhlasu. Olympijský rok je projekt Radiožurnálu, v rámci kterého sportovní reportéři sledovali od loňského srpna 9 českých sportovců a jejich přípravu na Olympijské (a Paralympijské) hry v Rio de Janeiro. Bonusovým materiálem v knize je vzpomínání Dany Zátopkové na její olympijský rok před Olympijskými hry v Helsinkách v roce 1952.

Za měsíc ČERVEN byli nejaktivnějšími Zpravodaji Zelené vlny a knihu s dalšími dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):

Odměny pro aktivní Zpravodaje Zelené vlny

Blažek Jan, Dýšina,
Radiměřský František, Borová u Poličky

a Zdechovský Tomáš, Hradec Králové.

Přehled volání za ČERVEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů3 074
Počet Zpravodajů, kteří zavolali487
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů23., 29. a 6.6.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

Chcete se i vy stát našima očima na cestách a pomáhat nám vytvářet co nejpřesnější dopravní zpravodajství? Přihlašte se do projektu dobrovolného dopravního Zpravodaje Zelené vlny. Přihlašovací formulář najdete zde.

autor: min
Spustit audio