Tour de France vede až k našim Zpravodajům!

2. červenec 2013 11:19

V měsíci červnu bylo na silnicích opravdu rušno, především začátkem měsíce, kdy Českou republiku zasáhly rozsáhlé povodně. V jejich průběhu 2. – 6. června Zelená vlna vysílala dopravní informace také v noci. Zaznamenali jsme od vás celkem 5 636 telefonátů. Děkujeme, že jste nám zachovali přízeň a volali jste nejen v průběhu povodní na bezplatnou dopravní linku 800 12 20 12!

Tentokrát odměníme naše tři nejaktivnější Zpravodaje Zelené vlny knihou sportovního redaktora Tomáše Macka: Příběhy Staré dámy s podtitulem "Sto ročníků Tour de France". Kniha se zabývá historií nejslavnějšího cyklistického závodu, který letos slaví 100. ročník. Kromě knihy posíláme jako poděkování za vaši aktivitu také tričko Zelené vlny s novým logem a další drobné předměty.

Za měsíc červen byli nejaktivnějšími Zpravodaji a knihu s tričkem a dalšími drobnými dárky od nás získávají (v abecedním pořadí):
Bezděk Lubomír, Valašské Klobouky,

Deriánová Věra, Odolena Voda
a
Tejchman Matěj, Náchod.

Přehled volání za ČERVEN od našich registrovaných dopravních Zpravodajů
Celkem přijato telefonátů5 636
Počet Zpravodajů, kteří zavolali657
Dny, ve kterých bylo přijato nejvíce hovorů3., 25. a 17.

Vycházíme ze srovnání telefonních čísel, pod kterými jste u nás registrováni, s údaji o volajícím na telefonní ústředně. Proto je důležité, abyste nám hlásili jakékoliv změny svých telefonů. Jinak by se mohlo stát, že cenu místo vás dostane někdo jiný, protože nám voláte z čísla, které jste nám nenahlásili, a my je tudíž neznáme. Stejně tak nám nezapomeňte sdělit změny poštovních adres, abychom vám mohli ceny v pořádku doručit.

autor: min
Spustit audio