Týká se aktualizace údajů i vás?

25. listopad 2008 13:58

Některým dobrovolným dopravním Zpravodajům Zelené vlny přišel dopis na kontrolu kontaktních údajů. Proč jsme tuto rozsáhlou akci dělali? A proč dopis neobdrželi všichni zpravodajové? Tyto a další otázky vám zodpovíme v následujících řádcích.

Na začátku listopadu jsme rozeslali stovky dopisů, které putovaly zpravodajům, kteří se od ledna do června 2008 (a nebo déle) neozvali na naši bezplatnou linku 800 12 20 12. Na dopis můžete reagovat telefonicky, e-mailem, faxem nebo poštou. Pokud máte i nadále zájem s námi spolupracovat, stačí jen ověřit zda jsou stále platné všechny kontaktní údaje. Pokud se tak nestane, budete automaticky vyřazeni z databáze.

Dopis se také mohl dostat do rukou zpravodajům, kteří jsou sice aktivní a volají nám pravidelně aktuální dopravní situace, ale zapomněli u nás opravit či přidat své telefonní číslo, ze kterého volají na bezplatné callcentrum Global Assistance a Zelené vlny. Informace z registrovaného telefonního čísla jsou pro nás rychleji dostupné, jelikož je nemusíme dodatečně ověřovat.

Dopis tedy neobdrželi jen ti zpravodajové, kteří jsou našimi nejaktivnějšími spolupracovníky. Ale i oni mohou své údaje aktualizovat na níže uvedených kontaktech nebo pomocí Formuláře pro změny v registraci na webu. Tímto se vyvarují situacím, kdy je například chceme odměnit, ale balíček se nám vrátí zpět, protože dotyčný neaktualizoval svou novou adresu.

Od roku 2001 jsou všichni naši spolupracovníci zapsáni do databáze. Jejich volání není tudíž anonymní, ale víme, ze kterého telefonního čísla k nám přišlo nejvíce informací. Nejaktivnější zpravodaje pak každý měsíc odměníme dárky. Pro všech našich 7767 zpravodajů pořádáme, jako poděkování, volné vstupy nebo slevy na různé akce, které jsou uvedeny na těchto webových stránkách.

Dobrovolným dopravním Zpravodajem Zelené vlny se může stát každý, kdo jezdí po českých silnicích a má u sebe mobilní telefon. Vítáme všechny dopravní informace a to nejen o různých překážkách a omezeních, ale i o jejich odstranění apod. Jakékoliv názory nebo připomínky piště na níže uvedený e-mail.

Bezplatná telefonní linka pro hlášení dopravních událostí: 800 12 20 12
Telefon: 221 552 233
Fax: 221 552 083
E-mail: dopravni.zpravodaj@rozhlas.cz Adresa: Český rozhlas, Zelená vlna, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2

autor: peš
Spustit audio