Za květnovou spolupráci pro Zpravodaje praktické dárky i vstupenky na Legendy

7. červen 2018 11:28

Třem z nejčastěji volajících posíláme mimo jiné užitečnou clonu do auta a slušivé sluneční brýle, řadě dalších pak vstupenky na automobilovou slavnost Legendy. Plníme tak náš příjemný zvyk, děkujeme nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny za pomoc v uplynulém měsíci.

Letošní květen figuruje jako nadprůměrný ve vícero statistikách. Z meteorologického hlediska se teplotní průměr rovná spíš tomu obvykle červnovému. Je otázkou, jak moc se uspíšený začátek léta, tedy relativně vysoké teploty a slunečné počasí, střídané bouřkami, přívalovými dešti a krupobitím, může odrážet na dopravní nehodovosti. Každopádně v tomto ohledu byl květen dosud nejhorším měsícem roku. Počet kolizí o poznání narostl. Policie jich řešila 8.865. A značně vyšší je bohužel také počet těch, kteří už nikdy nedojedou do cíle. O život přišlo 56 lidí.

Zelená vlna se měla co činit, aby 24 hodin denně na Radiožurnálu přinášela spolehlivé dopravní zpravodajství o všech důležitých událostech na našich dálnicích a silnicích. Nenahraditelnými pomocníky zůstávají dlouhodobě naši Zpravodajové. Ti během května zavolali na naši bezplatnou linku 800 553 553 celkem 5.170 krát. Za spolupráci i tentokrát děkujeme!

Vybraným nejaktivnějším Zpravodajům Zelené vlny posíláme pár pozorností. Na elegantní sluneční brýle Radiožurnálu, reflexní vestu Zelené vlny, clony na boční okénka, klíčenku a další drobnosti se mohou těšit tito tři:

Legendy 2018: Vstupenky

Zdeněk Miláček, Kroměříž
Petr Málek, Ledeč nad Sázavou
Jindřich Cech, Hradec Králové

A tím s odměnami nekončíme. Nadprůměrný počet přijatých hovorů si žádá i nadstandardní dárky pro nejčastěji volající. Řadě dalších našich štamgastů posíláme vstupenky na automobilovou slavnost Legendy a přejeme příjemnou zábavu.

Kromě toho máme pro Zpravodaje i další výhody, jako je bonus v síti čepacích stanic MOL, tedy u našeho partnera.

Pokud ještě nejste Zpravodajem Zelené vlny, stačí vyplnit registrační formulář. A jestliže už Zpravodajem ZV jste, pamatujte, že statistiky se počítají z telefonního čísla, které uvedete při registraci. Případné změny proto hlaste prostřednictvím formuláře pro aktualizaci údajů.

Jakmile potkáte na cestách nějaké dopravní komplikace, nezapomeňte volat na 800 553 553. Děkujeme.

Spustit audio