Nejsem registrovaný Zpravodaj. Můžu hlásit potíže?

1. únor 2019 12:00

Varovat ostatní před dopravními problémy mohou nejen registrovaní Zpravodajové Zelené vlny. Bezplatná linka 800 553 553 je k dispozici všem řidičům.

Pokud na cestách potkáte jakékoliv potíže, můžete upozornit ostatní řidiče. Stačí zavolat do našeho dispečinku na bezplatné číslo 800 553 553. V provozu je nepřetržitě 24 hodin denně, 365 dní v roce. Specializovaní dispečeři přijímají dopravní hlášení od všech motoristů.

Upozornit na nehodu, předmět nebezpečně ležící v jízdním pruhu, na hluboký výmol, kolonu nebo jinou dopravní komplikaci můžete bez ohledu na to, zda-li patříte mezi registrované Zpravodaje Zelené vlny. Jsme vděční za každé zavolání. Respektujeme přání těch, kteří se nechtějí registrovat a preferují prostě jen možnost příležitostně zavolat.

Být Zpravodajem Zelené vlny má smysl!

Zelená vlna: Nonstop dispečink

Členství v klubu Zpravodajů Zelené vlny ovšem není jen samoúčelnou marketingovou záležitostí. Efektivně pomáhá dopravnímu zpravodajství. U hlášení od registrovaného Zpravodaje můžeme vyhodnotit jeho validitu podle historie minulých volání a úrovně dříve hlášených informací. Kupříkladu varování před zcela čerstvou nehodou často v prvních minutách nelze jednoznačně ověřit z oficiálních zdrojů, protože prostě policisté a záchranáři teprve spěchají na místo. Jestliže upozornění přijmeme od registrovaného Zpravodaje, jehož totožnost známe, a u něhož systém indikuje, že v uplynulých měsících volal několikrát a vždy byly jeho informace vyhodnoccené jako pravdivé a přesné, můžeme i tentokrát počítat s určitou spolehlivostí. A to rozhodně není zanedbatelný faktor.

Výhody pro Zpravodaje

Jako určitou formu poděkování za tuto spolupráci nabízíme registrovaným Zpravodajů Zelené vlny klubové výhody, jakými jsou volné vstupy na kulturní a sportovní, respektive motoristické akce. Nejaktivnější Zpravodaje pravidelně odměňujeme užitečnými dárky. A na letošní rok chystáme v tomto ohledu novinky. Registrujte se už nyní i vy vyplněním stručného formuláře.

Spustit audio