Zelený čtvrtek a comeback DJ setu. Taky rapová překvapení od Metro Boomina až po BACKWHENa

Po dlouhé době se opět hlásíme s DJ setem přímo ve studiu, ve kterém jsme prozkoumali nové rapové releasy, relaxační polohy a mnoho dalšího. Ač si dokážeme udělat z každého vysílání zelený čtvrtek, ten pravý je po roce opět zde.

Zpomalení do zeleného tempa přineslo DJ set, novinky i přehled čerstvých desek, jichž se do našeho programu dostalo hned několik. Tu největší obstaral tandem Future & Metro Boomin, kteří se potkali na projektu We Don’t Trust You, ten nás více než potěšil. Další release má pak na svědomí producent BACKWHEN, který na své novince SMOKE AND MIRRORS 2 ukazuje své největší kvality.

To vše pak doplňuje tradiční přehled novinek, výběr těch nejlepších skladeb za poslední týden a v neposlední řadě vydatný DJ set v podání Casablanky a DDD Chaina.

Kdo je industry plant? Kdo míří do léčebny? A co poslouchat při procházce? Dozvíš se ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.