Ježíškova vnoučata přinesla kalendář krásných žen. To jsem potřeboval, říká obdarovaný muž

29. listopad 2017
Zprávy ze Zlínska

Ježíškova vnoučata přináší i netradiční dárky. Bohumilu Ševčíkovi, který žije v Domově pro seniory v Karolince na Vsetínsku se tak jedno z takových žádostí vyplnila. Dostal kalendář plný krásných žen.

Do svého přání si vitální senior, který už oslavil osmdesáté první narozeniny, napsal, že by chtěl s kalendářem s motivem žen dostat i nějakou sladkost. Obojí se splnilo.

„Přišlo mi to takové veselé, vtipné. A přece každý chlap má rád ženy,“ říká s úsměvem Hana Kunovská z Němetic u Kelče. Ta společně s přítelem dárek do domova donesla.

A Bohumil Ševčík dodává, že mu kalendář udělal velkou radost. „To jsem potřeboval,“ říká muž, kterého už řadu let nikdo nenavštívil.

V domově v Karolínce není sám, kdo si přál dárek od Ježíškových vnoučat. Ta už splnila přání dalším sedmi seniorům. „Funguje to velmi dobře. Snad během týdne se podařilo všechna přání splnit,“ říká sociální pracovnice Monika Tomečková.

Podle statistik ze stránky https://www.jeziskovavnoucata.cz/ se už podařilo splnit více jak sedm a pl tisíce přání po celé zemi. Dalších dva tisíce přání se nyní plní.

autoři: Tomáš Fránek , Libor Netopil
Spustit audio