Kim Kardashianovou přepadli v Paříži. Kanye West kvůli tomu ukončil koncert

Americkou celebritu Kim Kardashianovou údajně přepadli dva muži v Paříži. Neznámí útočníci ji podle policie napadli v její luxusní rezidenci a ohrožovali ji střelnou zbraní. Manžel Kardashianové, rapper Kanye West kvůli tomu předčasně ukončil vystoupení v New Yorku, aby se ujistil, že je jeho rodina v bezpečí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kim Kardashian

Kim Kardashian | Zdroj: Reuters

Mluvčí Kim Kardashianové televizi potvrdila, že celebritu přepadli dva muži v hotelovém pokoji oblečení v policejních uniformách a ohrožovali ji údajně střelnou zbraní. Kardashianová podle její mluvčí z incidentu vyvázla bez zranění, jen otřesená. Do Paříže přijela se svou matkou a sestrami na každoroční týden módy.

Kanye West zrovna koncertoval v New Yorku, když se o přepadení své ženy dozvěděl. Řekl publiku, že se omlouvá, ale že jde o případ rodinné pohotovosti, a koncert ukončil o dvacet minut dřív. Kanyer West získal v minulosti za svou tvorbu řadu ocenění.

Kim Kardashian se proslavila účinkováním v reality show a později svými aktivitami na sociálních sítích. Proslula mimo jiné tím, že si detailně fotí jisté části těla.

Pavlína Nečásková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme