V New Orleansu utrpělo několik lidí zranění při přestřelce v městském parku

Nejméně deset lidí skončilo v nemocnici se střelnými zraněními v americkém New Orleansu. Policie potvrdila, že se v jednom z městských parků strhla přestřelka. Vyšetřovatelé teď dávají dohromady přesný počet zraněných i sled událostí. Incident se podle všeho obešel bez obětí na životech.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejméně 16 lidí je zraněných po střelbě v parku Bunnyho Frieda v New Orleans

Nejméně 16 lidí je zraněných po střelbě v parku Bunnyho Frieda v New Orleans | Zdroj: ČTK

Střelba se podle policie odehrála v neděli v podvečer místního času ve čtvrti Upper Ninth Ward v New Orleansu.

Několik set lidí se shluklo kolem štábu, který natáčel hudební videoklip. Místní média citují svědky událostí, kteří tvrdí, že spatřili útočníka se stříbrnou automatickou zbraní.

Policie se z prvních výslechů dozvěděla, že na sebe střílely dvě skupiny ozbrojených lidí, které ihned po přestřelce z parku uprchly. Vyšetřovatelé se snaží zjistit přesný počet postřelených lidí a konkrétní povahu zranění.

New Orleans se historicky potýkal s vysokou kriminalitou. Loni policie ohlásila nejmenší počet vražd ve městě od roku 1971.

Lenka Kabrhelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme