Australští policisté zatkli matku zabitých dětí, které našli ve městě Cairns

Australští vyšetřovatelé zadrželi matku mrtvých dětí, které objevili v domě na předměstí města Cairns. Podle agentury AP ji ale oficiálně neobvinili. Žena měla četná bodná poranění, ale po hospitalizaci v nemocnici už mohla s policisty mluvit.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie zatarasila silnici před domem na předměstí města Cairns, kde někdo údajně ubodal osm dětí

Policie zatarasila silnici před domem na předměstí města Cairns, kde někdo údajně ubodal osm dětí | Zdroj: ČTK

Podle zpráv australské televize ABC bylo osm dětí ve věku od 18 měsíců do 15 let v domě na předměstí města Cairns ubodáno. Úřady ale stále tuto informaci nepotvrdily.

Vyšetřovatel Bruno Asnicar nicméně uvedl, že policie zkoumá několik nožů, které mohl vrah použít k jejich usmrcení.

Policie včera objevila v severoaustralském městě Cairns osm mrtvých dětí a pobodanou 37letou ženu. Podle detektivů jde o matku sedmi mrtvých dětí, osmým je údajně její neteř. Ženu nyní vyšetřovatelé zatkli.

Před vánočními svátky jde o druhou tragickou událost v zemi. Austrálie se ještě vzpamatovává z útoku na kavárnu v Sydney. Tam ozbrojenec íránského původu držel zhruba 16 hodin skupinu lidí. Při incidentu zemřeli tři lidé - dva rukojmí a únosce.


Zvětšit mapu

ČTK, Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme