Tragédie v rodině sprintera Tysona Gaye. Dceru zastřelili na parkovišti před restaurací

Americký sprinter Tyson Gay přišel o své jediné dítě. Patnáctiletá Trinity Gayová se stala obětí přestřelky ve státě Kentucky. Byla zasažena do krku a po převozu do nemocnice zraněním podlehla.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Americký sprinter Tyson Gay

Americký sprinter Tyson Gay | Foto: Fotobanka Profimedia

„Nic neudělala, je to šílené. Byla tu na týden na podzimní prázdniny, nemám ponětí, jak se to mohlo stát,“ řekl místní televizní stanici Lex 18 zdrcený Tyson Gay.

Podle policie v Lexingtonu ve státě Kentucky se 15letá Trinity Gayová nachomýtla k přestřelce mezi dvěma vozidly na parkovišti před restaurací. Byla zasažena do krku. Okamžitě byla převezena do nemocnice, kde ale později zraněním podlehla.

Svědci vypověděli, že po sobě ve 4 hodiny místního času střílely posádky dvou aut. Posádku jednoho z nich už policie dopadla a dvě osoby z něj vyslýchá. Po druhém vozidle pátrá.

34letý Tyson Gay je trojnásobným mistrem světa. V roce 2007 ovládl sprinty na 100 i 200 metrů, s kolegy navíc vyhrál i štafetu. Byla také členem letošní olympijské štafety USA, která byla v Riu diskvalifikována po špatné předávce. V roce 2013 nesměl po pozitivním dopingovém testu rok závodit.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme