Unavený Bolt dorazil do Ostravy, těší se na rekonstruovaný stadion

54. ročník Zlaté tretry Ostrava, který se uskuteční v úterý, přivítal svou největší hvězdu. Na letiště v Mošnově přiletěl světový rekordman na všech sprinterských tratích - Usain Bolt. Jamajská atletická superhvězda se vrací po třech letech na předělaný stadion ve Vítkovicích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Usain Bolt po příletu na letiště v Ostravě-Mošnově

Usain Bolt po příletu na letiště v Ostravě-Mošnově | Zdroj: ČTK

„Nespal jsem v poslední části letu, takže jsem celkem unavený. Těším se, až si odpočinu a konečně odstartuji také poslední část sezony, proto jsem tady. A sem se vždy těším,“ řekl Usain Bolt na ostravském letišti poté, co jeho soukromé letadlo přiletělo z Vídně.

V Mošnově na něj čekalo přibližně dvacet novinářů. Před příletem nejrychlejšího muže planety museli odevzdat identifikační údaje z průkazů totožnosti. Následovala letištní kontrola podobná té při nástupu do letadla.

Přehrát

00:00 / 00:00

Usaina Bolta na ostravském letišti přivítal i reportér ČRo Radim Sajbot

Přestože Zlatá tretra stále nepatří do seriálu Diamantové ligy, může se chlubit tím, že na žádném jiném evropském mítinku nestartoval světový rekordman častěji. I tak byl ale po přistání překvapený:

„Nevěděl jsem, že tu máte nový stadion, musí to být skvělé. Těším se, až ho uvidím a vyzkouším si dráhu i všechno kolem. Přiznám se, že jsem hodně zvědavý,“ svěřil se Bolt po 20hodinové cestě a zamířil na hotel.

Bolt stále pracuje na dosažení svých cílů. Sportu musí dávat víc než dřív

Číst článek

Při úterním 54. ročníku Zlaté tretry se šestinásobný olympijský vítěz představí na své oblíbené dvousetmetrové trati.

 

Interview on arrival at the Zlatá tretra / Golden Spike in Ostrava

Posted by Usain Bolt on 23. květen 2015

Radim Sajbot, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme