Vstupenky na zahájení atletického HME jsou v prodeji, maskotem akce je krteček

Pořadatelé HME v atletice slibují hned na úvod šampionátu v Praze výjimečný zážitek. V O2 aréně se na úvodním ceremoniálu představí kromě aktuálních hvězd i legendy tohoto sportu. Vstupenky na slavnostní zahájení šly dnes do prodeje. Zároveň byl představen maskot šampionátu – krteček.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tisková konference

Tisková konference | Foto: Pavel Lebeda

„Na 6., 7. a 8. března jsou vstupenky vyprodány. Dnes jsme otevírali vstupenky pro zahajovací ceremoniál, kde jsou i 3 kvalifikace,“ vysvětluje výkonný ředitel halového mistrovství Evropy Tomáš Janků.

„Vstupenky jsou jedna na sportovní část i dohromady na slavnostní zahájení. Do veřejného prodeje bylo umístěno 2000 kusů,“ dodává bývalý výškař s tím, že lístek na čtvrtek 5.tého března stojí 190 korun.

Přehrát

00:00 / 00:00

S organizátory atletického HME mluvil necelé dva měsíce před začátkem šampionátu reportér ČRo Jakub Marek

„Připravujeme slavnostní zahájení. Věřím, že se diváci potkají s hvězdami české atletiky, a že to bude procházka bohatou historií toho, co naše atletika dokázala, včetně připomenutí všech slavných chvil,“ říká předseda organizačního výboru HME Libor Vahraník.

Ještě před halovým mistrovstvím Evropy se můžou fanoušci naladit návštěvou výstavy o historii české atletiky. Ta je od poloviny prosince volně dostupná v Galerii Harfa v bezprostřední blízkosti pražské O2 arény.

Už teď je jasné, že se kromě atletů dočkají fanoušci na šampionátu i krtečka. Světoznámá postavička Zdeňka Millera bude totiž celou akci doprovázet v roli oficiálního maskota.

Tisková konference | Foto: Pavel Lebeda

Simona Bartošová, Jakub Marek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme