Zaměstnanci letiště v Tel Avivu stávkují, letadla nemohou odletět

Na hlavním izraelském letišti se hromadí tisíce pasažérů, kteří kvůli stávce personálu nemohou odletět ze země. Letiště pouze přijímá přistávající letadla, lidé ale nedostávají svá zavazadla. Odletět má i spoj do Prahy, jeho cestující ale marně čekají na jakékoliv informace.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čekání na letišti.

Čekání na letišti. | Foto: Tomáš Adamec

Od brzkého dopoledne z Tel Avivu neodstartovalo žádné letadlo. Cestující si stěžují, že nedostávají žádné zprávy. V 17 hodin a 40 minut má odletět spoj izraelských a českých aerolinek. Cestující letu tu také bezradně čekají.

Pracovnice ČSA v Tel Avivu říká, že spoj odletí včas a že nemá informace o jakýchkoli problémech.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tel Aviv.mp3

Protest zcela nečekaně vyhlásili v 9 hodin ráno zaměstnanci letiště. Vláda totiž rozhodla, že vezme v přepočtu několik milionů korun z jejich penzijního fondu na odškodnění obyvatel žijících v okolí letiště, které obtěžuje neustálý hluk.

Břetislav Tureček, Michaela Vydrová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme