Netradiční seznamka. Aplikace Hater dává dohromady lidi podle toho, co nenávidí

Už za pět dní bude svátek zamilovaných, svatý Valentýn. Pokud usilovně hledáte někoho, s kým byste ho mohli strávit, třeba přes seznamovací aplikaci Tinder, případně Grindr, a ne a ne uspět, můžete zkusit aplikaci Hater. Seznámí vás s někým, kdo nenávidí stejné věci jako vy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

online randění - online dating - seznámení - seznamka - internetová seznamka

online randění - online dating - seznámení - seznamka - internetová seznamka | Foto: CC BY-NC-ND 3.0, emuexpert55441

Možná to znáte - s vaší partnerkou nebo partnerem se často neshodnete, kam zajít na jídlo nebo na jaký film se podívat. Naopak si užíváte, když se společně šklebíte při poslechu nenáviděné zpěvačky nebo se oba rozčilujete kvůli lidem, co nepustí v tramvaji staršího sednout. Společně si na něco zanadávat, lidi sbližuje. A přesně toho využívá seznamovací aplikace Hater.

Tak jako do jiných aplikací, se do Hateru můžete přihlásit třeba přes svůj účet na Facebooku a hned potom aplikace se symbolem obráceného srdce začne nabízet různé věci, které se dají nenávidět.

Ženy jsou nevěrné proto, že muži neuklízí, zjistila francouzská seznamka

Číst článek

Můžete hodnotit třeba zpěvačku Lady Gaga, bankéře, gorily, utrácení peněz nebo konkurenční aplikaci Tinder. Ta na rozdíl od Hateru seznamuje lidi tradičně podle toho, co mají rádi, a ne, co nenávidí.

To, co ženy a muži nenávidějí, se podle šéfa Hateru Bernarda Alpera liší. „Tři nejnenáviděnější věci u mužů teď jsou loňské americké prezidentské volby, nedodržování pravidel pro chůzi na chodníku a potom vlasy v odpadu v umyvadle nebo třeba ve sprše, případně vaně. Ženy se s nimi na prvních dvou věcech shodnou, ale na třetím místě jsou u nich hrubiáni,“ řekl pro BBC Alper.

Hater tvrdí, že se zaměřil na neoblíbené věci proto, aby zmírnil počáteční ostych při první schůzce. Zároveň tvrdí, že se tak zbavil přikrašlování sebe sama, které je tak časté na jiných seznamkách.

Ondřej Klapal Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme