Dcera exministra Tvrdíka vyhrála světovou modelingovou soutěž. Stejnou jako Bündchenová a Crawfordová

Ve 33. ročníku prestižní modelingové soutěže Elite Model Look vyhrála Jana Tvrdíková. Dcera exministra obrany Jaroslava Tvrdíka je pátou Češkou v pořadí, která toto světové finále vyhrála. Soutěže se letos zúčastnilo 62 dívek a kluků z 36 států.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jana Tvrdíková vyhrála světové finále prestižní modelingové soutěže.

Jana Tvrdíková vyhrála světové finále prestižní modelingové soutěže. | Foto: Reprofoto

Patnáctiletá Tvrdíková zvítězila v národní soutěži Schwarzkopf Elite Model Look letos na podzim. Za svůj vzor označila další vítězku této prestižní modelingové soutěže Barboru Podzimkovou, píše server iDnes.cz.

Podzimková ve světovém finále Elite Model Look v čínském Šen-čenu zvítězila v roce 2014. V roce 2013 soutěž vyhrála rovněž Češka Eva Klimková. Před nimi vyhrály světové finále Linda Vojtová v roce 2000 a Denisa Dvořáková v roce 2006.

Soutěže se letos zúčastnilo 62 dívek a kluků z 36 států. Finále se konalo v Lisabonu. Mezi chlapci vyhrál Nigerijec Davidson Obennebo. Podle RTP Notícias se s vítězstvím Tvrdíkové a Obenneboa pojí kontrakty na 150 000, respektive 50 000 eur (čtyř milionů respektive 1,4 milionu korun).

V dobré společnosti

Všech 15 finalistů, mezi nimiž bylo deset dívek a pět chlapců, získalo dvouletý kontrakt se světovou sítí modelingové agentury Elite.

Mezi objevy Elite Model Look patří od roku 1983 světoznámé hvězdy modelingu jako Američanky Cindy Crawfordová a Stephanie Seymourová, Brazilky Gisele Bündchenová a Alessandra Ambrosiová, Španělka Inés Sastreová nebo Němka Diane Krugerová.

ph Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme