Na některých nových pumpách Benzina CCS kartou nezaplatíte, firmy se nedohodly na spolupráci

V posledních měsících vznikající benzinové pumpy společnosti Benzina nepřijímají palivové karty CCS. Společnosti se totiž nedohodly, a tak řidiči alespoň prozatím musejí použít jinou kartu nebo zaplatit hotově.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

čerpací stanice Benzina

čerpací stanice Benzina | Foto: Marián Vojtek

„Kdybych to nedal ze svého, tak si myslím, že bude problém,“ říká pan Vojtěch, který jel tankovat se služebním autem k jedné z nových čerpacích stanic Benzina v Pardubickém kraji a nemožnost zaplatit kartou CCS ho nepříjemně překvapila.

CCS karty nepřijímají například nové čerpací stanice Benzina v Pardubicích a Chrudimi. Je to jasně napsané na cedulích a potvrdila to i obsluha. Obě stanice dříve patřily rakouské společnosti OMV.

Cena pohonných hmot klesla. Zlevňování by mohlo pokračovat i v příštím týdnu

Číst článek

„Na nově otevřených čerpacích stanicích Benzina karty CCS nejsou akceptovány, protože mezi oběma společnostmi nedošlo k dohodě ohledně podmínek rozšíření vzájemné spolupráce. Nicméně jednání nadále probíhají,“ řekl Českému rozhlasu mluvčí společnosti Unipetrol Mikuláš Duda.

Problémy s nepřijímáním CCS karet se netýkají všech čerpacích stanic společnosti Benzina, ale jenom pump, které vznikly v posledních několika měsících.

„Zda zákazník na konkrétní čerpací stanici může zaplatit některou z partnerských karet, si může ověřit na internetových stránkách společnosti a informaci také dostane na každé čerpací stanici,“ dodal mluvčí Unipetrolu Mikuláš Duda.

Josef Ženatý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme