Policisté zasahovali kvůli podezřelému zavazadlu u Masarykova nádraží. Nic nebezpečného neobjevili

Policie zasahovala ve středu ráno v pražské Havlíčkově ulici u Masarykova nádraží. Důvodem bylo podezřelé zavazadlo. Dopravní podnik také v místě dočasně odklonil tramvaje, uzavřen byl i výstup z mětra směrem k nádraží. Přivolaný pyrotechnik zavazadlo prověřil, nic nebezpečného ale nenašel.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policejní páska, policie, uzavírka (ilustrační foto)

Policejní páska, policie, uzavírka (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Policisté přijali zhruba v 8.45 oznámení o nálezu odloženého zavazadla před budovou pražského Masarykova nádraží.

„Na místě jsme provedli opatření, v rámci kterého byl například omezen výstup z metra k Masarykovu nádraží. Na místo byl zároveň přizván pyrotechnik. Po dobu prohlídky zavazadla pyrotechnikem byl omezen i provoz tramvají,“ popsal Zpravodajskému webu Českého rozhlasu mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Provoz metra ani vlaků omezen nebyl. Lidé mohli na nádraží přicházet a odcházet od Florentina či z Hybernské ulice. Pyrotechnik nic nebezpečného nenašel, policie proto bezpečností opatření ukončila.

„Celé Masarykovo nádraží bylo obehnáno policejní páskou a všude byli policajti a pyrotechnici,“ psal dopoledne na Twitteru uživatel Jiří Chvojka a přidal i fotografii, jak to na místě vypadalo.

Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme