Pravidla k aplikaci: Navrhněte osobnost na státní vyznamenání udílené prezidentem ČR v roce 2017

Nejste spokojení s letošním seznamem nositelů státních vyznamenání? Navrhněte sami vhodnou osobnost pro rok 2017. Stačí, když do formuláře na www.rozhlas.cz/nominace napíšete jméno potenciálního laureáta a uvedete, proč by si podle vás vyznamenání zasloužil. Návrhy ale musí splňovat určitá kritéria.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

I. Obecná ustanovení

Organizátorem a tvůrcem aplikace „Navrhněte osobnost na státní vyznamenání udílené prezidentem ČR v roce 2017", dále jen „řízení“, je Český rozhlas, se sídlem Praha 2, Vinohradská 12, PSČ 120 99, zřízen zákonem č. 484/1991 Sb. o Českém rozhlase (dále jen „organizátor“).

Účastníkem řízení se stane každý, kdo vyplní nebo zvolí jméno osobnosti, vyplní nebo zvolí odůvodnění návrhu, vyplní jméno a příjmení, případně místo, e-mail a tyto údaje odešle klinutím na tlačítko Odeslat.

Organizátor řízení si vyhrazuje právo řízení kdykoliv zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit pravidla.

Vstupem do soutěže se všichni účastníci zavazují dodržovat její pravidla.

II. Řízení

Řízení bude probíhat od 28. října 2016 a bude ukončeno rozhodnutím organizátora.

Do řízení soutěže bude zařazen každý účastník, který splní pravidla tohoto řízení.

Účastník může navrhnout více jak jednu osobu.

Účastník nemůže navrhovat stejnou osobu více než jedenkrát.

Veškeré zaslané návrhy procházejí editorskou kontrolou a mohou být vyloučeny.

Organizátor je oprávněn vyřadit z řízení návrhy, které:

· navrhují již jednou oceněné osobnosti,

· navrhují osoby, které se provinily proti lidskosti nebo zásadně porušily zákon či dobré mravy,

· navrhují neexistující či smyšlené osoby,

· navrhují osoby, které nesplňují podmínky Hradu,

· či navrhují jinak nezpůsobilé osobnosti.

Organizátor je však oprávněn vyřadit z řízení účastníky a jejich hlasy a to i zpětně, kteří:

· neuvedli pravdivé údaje,

· porušili pravidla tohoto řízení.

Organizátor je oprávněn změnit text odůvodnění či název osoby v případech, že obsahují gramatické chyby, překlepy či porušují jiná pravidla nebo úzus Českého jazyka.

III. Osobnostní práva a ochrana osobních údajů

Účastí v řízení každý účastník souhlasí s tím, že organizátor řízení je oprávněn užít osobní údaje účastníka ve sdělovacích prostředcích.

Každý z účastníků řízení poskytuje zadáním svých osobních údajů do řízení výslovný souhlas s tím, aby organizátor tyto osobní údaje zpracoval v marketingové databázi za účelem nabízení obchodu a služeb, souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání účastníkem.

Organizátor tímto informuje každého účastníka, který poskytl v soutěži svoje osobní údaje ke zpracování, o jeho právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění (dále jen „zákon“), tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že účastník má právo přístupu k nim a že má právo při porušení zákona se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů s žádostí o zajištění nápravy, jakož i o dalších právech vyplývajících z §§ 11 a 21 tohoto zákona. Souhlas ke zpracování údajů může být za podmínek zákona kdykoliv odvolán.

Každý z účastníků soutěže poskytuje odesláním odpovědi organizátorovi soutěže výslovný souhlas ve smyslu ustanovení § 7 zákona č. 480/2004 Sb. s tím, že mu budou organizátorem řízení zasílána nevyžádaná obchodní sdělení na jeho adresu vč. elektronické. Tento souhlas může být kdykoliv bezplatně odvolán na adrese sídla organizátora, v servisních centrech organizátora, jejichž adresy jsou uvedeny na internetových stránkách www.rozhlas.cz, nebo e-mailem zaslaným na adresu internet@rozhlas.cz.

ČRo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme