Řidička v Šumperku srazila na přechodu dvě děti, jsou vážně zraněné

Řidička osobního automobilu srazila ve čtvrtek odpoledne v Šumperku dvě děti. Byly ve věku pět a osm let je záchranná služba převezla do nemocnice.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie ČR (ilustrační foto)

Policie ČR (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek | Zdroj: Český rozhlas

Okolnosti dopravní nehody, při které řidička srazila dvě děti, podle mluvčí Terezy Neubauerové vyšetřuje policie. Dopravní nehoda se stala ve čtvrtek krátce po třetí hodině odpoledne.

„Dvaačtyřicetiletá řidička projížděla s osobním vozem křižovatkou ulic Jesenická a Žerotínova. Po projetí křižovatkou žena srazila na přechodu pro chodce dvě děti ve věku osm a pět let. Obě děti utrpěly zranění," uvedla Neubauerová. „Dechová zkouška u řidičky byla negativní," podotkla.

Mluvčí zdravotnické záchranné služby Zdeněk Hošák řekl, že osobní automobil děti zřejmě srazil ve velké rychlosti. Děti totiž dopadly na trávník několik metrů od místa srážky.

„Chlapec utrpěl vážná zranění postihující více části těla a ve vážném stavu byl po ošetření a stabilizaci přepraven na oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice Olomouc," dodal Hošák. Dívka má zraněnou hlavu a po ošetření ji převezli do prostějovské nemocnice.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme