Výrok roku podle Radka Kubička: Já nejsem náboženský vůdce, dalajlama není velký investor

Nejštěpnější. Nejnebezpečnější. Nejpříznačnější. Nejvtipnější. Komentátoři Českého rozhlasu Plus vybírají nejsilnější výrok roku s šestnáctkou na konci. Byl to některý z bonmotů politického veterána a prezidenta Miloše Zemana? Anebo slova ministra financí Andreje Babiše (ANO), který ještě donedávna zdůrazňoval, že není politikem? Stane se perlou roku některé z prohlášení premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD)? Poslechněte si, jaká slova a proč se zapsala do paměti osobností, jejichž hlasy slýcháte na Plusu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Prezident České republiky Miloš Zeman v Interview Plus

Prezident České republiky Miloš Zeman v Interview Plus | Foto: Khalil Baalbaki | Zdroj: Český rozhlas

Komentátor Českého rozhlasu Plus Radko Kubičko považuje za výrok roku 2016 slova prezidenta Miloše Zemana z konce října.

„Já sám jsem už před několika lety říkal, že s dalajlamou se může setkat náboženský vůdce, ale já nejsem náboženský vůdce, a nevšiml jsem si toho ani u ministra Hermana. Nebo velký investor, ale dalajlama zase není velký investor," pravila hlava státu v souvislosti s tím, že se ministr kultury sešel s tibetským duchovním vůdcem.

Výrok roku podle Jindřicha Šídla: Mám střet zájmů, ale nezneužívám ho. Do politiky jsem nechtěl

Číst článek

„To mi připomnělo Josifa Vissarionoviče Stalina, když se ptal, kolik má papež divizí" říká Kubičko.

Čtveřice ústavních činitelů v reakci na schůzku vydala společné prohlášení, v němž ujistila Peking, že Praha respektuje politiku jedné Číny.

Dalších deset nejsilnějších výroků roku 2016 vybraných komentátory Českého rozhlasu Plus zveřejníme postupně do konce týdne.

Marián Vojtek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme