Bankou roku je Česká spořitelna, pojišťovnou Allianz

Odborná porota složená ze 70 odborníků rozhodla, že Bankou roku 2015 je Česká spořitelna. Na druhém místě skončila v anketě UniCredit Bank a na třetím Air Bank. Ta je vůbec první takzvanou nízkonákladovou bankou, která se dostala mezi první tři oceněné.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká spořitelna (ilustrační foto)

Česká spořitelna (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek | Zdroj: Český rozhlas

Vítěz roku - Česká spořitelna - se zároveň stala nejdůvěryhodnější bankou. O tom rozhodli samotní spotřebitelé.

„Celý bankovní sektor byl extrémně úspěšný v letošním roce. A o to více nás těší, že v roce, kdy slavíme 190. výročí, jsme tento titul získali,“ řekl Českému rozhlasu generální ředitel České spořitelny Pavel Kysilka.

„Stojí za tím spousta inovací, které jsme v letošním roce udělali. A samozřejmě maximální snaha o kvalitu služeb pro naše klienty.“

Velké překvapení přinesly pojišťovací kategorie letošního ročníku. Allianz pojišťovna se totiž stala nejen absolutním vítězem a nositelem titulu Pojišťovna roku 2015, ale také v kategoriích Autopojištění roku 2015 a Životní pojištění roku 2015.

V kategorii Stavební spořitelna roku 2015 zvolili porotci jako vítěze Wüstenrot stavební spořitelnu. Penzijní společností roku 2015 se stala Česká spořitelna penzijní společnost.

ČTK, Tomáš Bystrý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme