Rozjezdy roku pomáhají nováčkům nastartovat podnikání

Začínající podnikatelé se můžou přihlásit do soutěže Rozjezdy roku. Získají odbornou pomoc a vítězové navíc také finanční prémii.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Peníze (ilustrační foto)

Peníze (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Začínající podnikatelé se mohou hlásit do dalšího ročníku soutěže Rozjezdy roku. Účastníci dostanou odborné rady - a to právní, finanční nebo marketingové. Vítěz navíc získá finanční prémii.

Na krajské úrovni to je 40 tisíc korun, vítěz celostátního kola pak dostane 150 tisíc korun.

„Každý rok se nám přihlásí 300 až 400 projektů. V první vlně hodnotíme jen přihlášky,“ tvrdí organizátorka soutěže Martina Kemrová. Zájemci by podle ní neměli hlavně nepodcenit údaje, které uvedou na přihlášce.

„Nestačí napsat, chtěl bych si otevřít hospodu. Ale také proč, co mě k tomu vede, jestli už mám prostory. Jak chci podnikání rozvíjet,“ upozorňuje organizátorka. Lidé by se podle ní měli zamyslet také nad tím, jestli je jejich projekt něčím originální.

Důkazem, že dobré nápady uspějí, je případ jedné z předchozích vítězek. Jarka Michalcová z Roudnice nad Labem je matka tří dětí. Ve svých 48 letech opustila zaměstnání a začala si plnit sen. V její cukrárně mají největší úspěch takzvané Dortletky. Ty se dostaly na stůl i na Pražském hradě.

Zájemci se mohou do soutěže hlásit na adrese rozjezdyroku.cz do 19. března.

Eva Hanzlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme