Český hazard míří do světa: Fortuna se může stát jedničkou v Rumunsku

Čeští byznysmeni investují miliardy do sázkových kanceláří ve střední a východní Evropě. Upozornil na to v pátek deník Hospodářské noviny. Podle něj se společnost Fortuna v dohledné době může stát jedničkou ve svém oboru na rumunském trhu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sázková kancelář (ilustrační foto)

Sázková kancelář (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Fortuna v poslední době investovala v Rumunsku a v Chorvatsku. V Rumunsku za víc než dvě miliardy korun koupila sázkovou kancelář Hattrick. Pokud obchod schválí tamní úřady, stane se Fortuna jedničkou na rumunském trhu. V Chorvatsku Fortuna nedávno získala sázkovou kancelář PSV. Kromě toho česká sázková kancelář působí na Slovensku, v Polsku a taky ve Španělsku.

Podíly v zahraničních sázkových kancelářích získal taky holding Sazka Group, který vstoupil na trh v Rakousku, Řecku a Itálii. Sázková kancelář Synot začala působit v Lotyšsku, kde sponzoruje tamní fotbalovou ligu.

Největší česká sázková kancelář Tipsport na zahraničních trzích moc aktivní není - kromě Česka působí jen na Slovensku, připomínají Hospodářské noviny.

Jiří Svatoš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme