Pozor na nebezpečnou čokoládu. Milka s drcenými oříšky může způsobit zdravotní problémy

Firma Mondeléz stahuje z obchodů stogramové balení čokolády Milka s drcenými oříšky. Může obsahovat nebezpečnou látku, která způsobí člověku zažívací potíže.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milka s drcenými oříšky

Milka s drcenými oříšky | Foto: Facebook Milka

Na problém se závadnou čokoládou upozornil jeden z poškozených zákazníků. Proto společnost Mondeléz stahuje všechna balení z českého a slovenského trhu.

Lidé by vůbec neměli jíst stogramovou čokoládu Milka s drcenými oříšky s datem spotřeby 5. května 2017, upozorňuje mluvčí Státní zemědělské a potravinářské komory Pavel Kopřiva.

Mars stahuje kvůli kousku plastu své výrobky z 55 zemí včetně Česka

Číst článek

„Výrobce sám přistoupil k preventivnímu stažení ze všech obchodů na území České republiky a Slovenska, protože zde došlo k podezření na výskyt kontaminace. U této šarže byl zaznamenán případ nalezení cizorodé látky, která je způsobilá poškodit zažívací trakt člověka,“ řekl Kopřiva.

Látka nalezená v čokoládě, kterou společnost blíže nespecifikovala, se nepoužívá při výrobě. Mondeléz proto zjišťuje, jak se do cukrovinky dostala.

David Černý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme