29letý muž je obviněn z vraždy Čecha v Londýně. V pondělí půjde před soud

Raymond Sculley se v pondělí objeví před londýnským soudem. Policie ho obvinila z vraždy 31letého Čecha Zdeňka M. Zbývající dva zatčení, 19letý muž a 16letý chlapec, byli propuštěni na kauci a dál budou vyšetřováni na svobodě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Muž s nožem útočil v centru Londýna - úklid místa činu

Muž s nožem útočil v centru Londýna - úklid místa činu | Zdroj: Reuters

Vražda se odehrála v londýnské čtvrti Poplar. Pitva prokázala, že Čech zemřel na krvácení do mozku, podle svědků mohlo jít o údery silným kovovým řetězem.

Předtím se podnikatel Zdeněk M. dostal s jedním z pravděpodobných útočníků do slovního sporu v rychlém občerstvení Perfect Fried Chicken. Muže pak našel v kaluži krve poblíž místa hádky cyklista, který se mu také pokoušel poskytnout první pomoc.

Londýnská policie zadržela 3 podezřelé z vraždy mladého Čecha. Jednomu je 16 let

Číst článek

Jedenatřicetiletý Čech ve Velké Británii pracoval pro cateringovou společnost. Podle britských médií nejde o vraždu z nenávisti, ale spíše čin pouličního gangu.

Přátelé zavražděného Zdeňka M. vyhlásili sbírku na převoz jeho těla zpět do Česka. Už teď je na účtu v přepočtu přes 400 tisíc korun.

Anna Maňourová, Lukáš Matoška Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme