Po střelbě v bratislavských ulicích zůstali mrtví a zranění

Mrtví a zranění zůstali podle dostupných informací po dopolední přestřelce v Bratislavě. Neznámý útočník začal střílet po okolí v bratislavské čtvrti Děvínska Nová Ves.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bratislava

Bratislava | Foto: European Commission Audiovisual service

Jak na Radiožurnálu informoval z Bratislavy zpravodaj ČRo Vojtěch Berger, podle zprávy ČTK, na kterou se odvolává většina slovenských médii, zůstalo po střelbě šest mrtvých a 19 zraněných. Mezi oběťmi jsou čtyři ženy a dva muži. Sám útočník údajně spáchal sebevraždu.

Jak ale Berger dále upozornil, jde pouze o dílčí informace. „Řada spekulací z místa činu je nepotvrzených. Místo je uzavřené. Také příjezdové cesty do Devínské Nové Vsi policie uzavřela,“ uvedl.

Přehrát

00:00 / 00:00

Aktuálně se z Bratislavy přihlásil zpravodaj ČRo Vojtěch Berger.

Jak dále zpravodaj řekl, podle kusých informací měl útočník brokovnici a jeho cílem byla rodina, která bydlela nad místní školkou. Právě z toho důvodu byly mezi zraněnými i nějaké děti.

Městský úřad v Devínské Nové Vsi vydal varování občanům místním rozhlasem, aby nevycházeli na ulici. Podle bolgerů a ohlasů na Facebooku se nyní už v Devínské Nové Vsi nestřílí.

Policie zatím k případu nechce sdělovat žádné podrobnosti.

Případ dále sledujeme.

Milan Kopp, Vojtěch Berger, Monika Rybáková, Katarína Brezovská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme