Čeští fanoušci bondovek vyhlížejí Spectre. V kinech se film objeví 5. listopadu

Nová bondovka Spectre se v českých kinech oficiálně objeví ve čtvrtek 5. listopadu. V roli agenta 007 s povolením zabíjet se počtvrté představí Daniel Craig. Tentokrát musí zničit celosvětovou zločineckou organizaci, podle které se snímek jmenuje.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Herec Daniel Craig, představitel agenta 007 Jamese Bonda, na premiéře filmu Spectre v Mexico City

Herec Daniel Craig, představitel agenta 007 Jamese Bonda, na premiéře filmu Spectre v Mexico City | Zdroj: Reuters

Hlavní hrdina James Bond dostane na začátku filmu záhadný odkaz z minulosti. Přivede ho na stopu tajné zločinecké organizace Spectre, která chce ovládnout a kontrolovat tok informací na celém světě.

Postupně musí agent 007 rozplétat složitou pavučinu lží. Tentokrát ještě více bojuje na vlastní pěst a také na vlastní zodpovědnost.

Přehrát

00:00 / 00:00

Čeští fanoušci Jamese Bonda vyhlížejí premiéru filmu Spectre. V kinech se objeví 5. listopadu. Film popsal publicista Pavel Sladký

„Je to velmi stylový film, v mnoha ohledech velmi neamerický – žádné americké reálie, žádní američtí herci. Spectre se hodně ptá, co je budoucností jak tajných služeb, tak i samotného Jamese Bonda,“ popisuje filmový publicista a spolupracovník Českého rozhlasu Pavel Sladký a dodává:

„Objevily se i výkřiky, že to je nejhorší Bond za posledních 30 let. Tvrdil to časopis Forbes. Já nesouhlasím.“

Oficiální premiéra je v českých kinech tento čtvrtek. Nedočkaví fanoušci Jamese Bonda ale mohou vidět Spectre v předpremiéře, kterou některá kina plánují už na zítřek.

Nová bondovka měla premiéru minulé pondělí v Londýně. Film už ve Velké Británii vydělal 41 milionů liber, v přepočtu tedy přes 1,5 miliardy korun.

Pavel Sladký, Anna Jadrná Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme