Konec slavného páru. Angelina Jolie se rozvádí s Bradem Pittem

Americká herečka a humanitární pracovnice Angelina Jolie požádala o rozvod s hercem Bradem Pittem. Potvrdil to právní zástupce herečky s tím, že důvodem je dobro rodiny. Angelina Jolie své rozhodnutí nebude dál komentovat.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na předávání cen do Londýna dorazila i  Angelina Jolie s  Bradem Pittem

Na předávání cen do Londýna dorazila i Angelina Jolie s Bradem Pittem | Zdroj: Reuters

Podle amerických bulvárních médií Jolie soud požádala, aby jí svěřil do péče všech šest dětí. Tři z nich jsou adoptované. Angelina Jolie žila s Bradem Pittem 11 let, manželství uzavřeli před dvěma roky.

Britský Telegraph s odvoláním na server TZM, který se specializuje na zprávy ze světa šoubyznysu, píše, že Jolie jako důvod rozvodu uvedla neslučitelné rozdíly. Jako datum odloučení od Pitta zapsala 15. září 2016. Podle serveru TZM byl příčinou sváru mezi manželi způsob výchovy jejich šesti dětí. Jolie si proto nepřeje, aby se Pitt na jejich výchově podílel formou střídavé péče. Nikdo třetí prý za rozvodem není.

Jolie už si také najala právničku Lauru Wasserovou, která ji zastupovala už během rozvodu s hereččiným druhým manželem Billym Bobem Thortonem. Herečka byla vdaná celkem třikrát, jejím prvním mužem byl rovněž herec Jonny Lee Miller.

Pitt byl pět let ženatý s herečkou Jennifer Aniston. S Jolie se dali dohromady v roce 2004 během natáčení filmu Pan a paní Smithovi.

Jolie je držitelkou Oscara za vedlejší roli ve filmu Narušení. Herečka je také zvláštní vyslankyní Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. Za svou humanitární činnost byla několikrát oceněna, britská královna Alžběta II. ji v roce 2014 povýšila do šlechtického stavu.

Pitt získal Oscara jako producent filmu Dvanáct let v řetězech.

Český rozhlas, Viktor Daněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme