Princeznu Leiu v pokračování Hvězdných válek neuvidíme, LucasFilm ji neplánuje digitálně oživovat

Zesnulou americkou herečku Carrie Fischerovou nejspíš v devátém pokračování Hvězdných válek neuvidíme. Společnost LucasFilm, která filmovou ságu produkuje, nemá v plánu ji digitálně oživovat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zemřela herečka Carrie Fisherová, princezna Leia z Hvězdných válek

Zemřela herečka Carrie Fisherová, princezna Leia z Hvězdných válek | Zdroj: Reuters

Představitelka jedné z hlavních postav série princezny Leiy zemřela v prosinci ve věku 60 let na následky infarktu. Scény na příští, osmé, pokračování série Fisherová natočila ještě před svou smrtí.

Původně se měla objevit ještě v dalším, dosud nenatočeném filmu a část fanoušků kultovních Star Wars proto spekulovala o tom, že by se scény s princeznou Leiou mohly dodělat digitálně. O tom ale LucasFilm neuvažuje.

Filmy ze série Star Wars o souboji dobra a zla v daleké galaxii patří mezi divácky nejúspěšnější snímky všech dob. Dva z celkem osmi dílů okupují první dvě příčky v pořadí filmů, které během prvního víkendu v kinech vydělaly nejvíce peněz.

Zdeněk Novák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme