Star Wars hvězdu Carrie Fisherovou pohřbili v urně ve tvaru pilulky. Prý ji vystihovala

Americkou herečku Carrie Fisherovou, která se nejvíce proslavila jako princezna Leia z filmové ságy Star Wars, pohřbili v pátek v urně ve tvaru zvětšené pilulky antidepresiva Prozac. Jak připomněl web časopisu Rolling Stone, Fisherová ve svém životě zápasila s depresemi a bipolární poruchou a otevřeně o svých potížích hovořila. Pochována byla v Hollywoodu společně s matkou, herečkou a zpěvačkou Debbie Reynoldsovou, která minulý týden zemřela jen den po dceři.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zemřela herečka Carrie Fisherová, princezna Leia z Hvězdných válek

Zemřela herečka Carrie Fisherová, princezna Leia z Hvězdných válek | Zdroj: Reuters

Urnu ve tvaru pilulky ukládal do země bratr Fisherové Todd, který řekl webu Entertainment Tonight, že si jeho sestra podobnou obří pilulku před několika lety pořídila a měla ji moc ráda. „Nemohli jsme najít nic, co by ji více vystihovalo,“ uvedl. Část jejího popela byla umístěna do rakve s matkou, upozornil deník USA Today.

Soukromý obřad se uskutečnil na hřbitově Forest Lawn-Hollywood Hills, který je místem posledního odpočinku řady celebrit včetně Lucille Ballové, Dicka Van Pattena, Liberace, Davida Carradina či Bette Davisové.

Debbie Reynoldsová a Carrie Fischerová budou společně pohřbeny vedle dalších hvězd

Číst článek

Pohřbu předcházel ve čtvrtek smuteční obřad, kterého se zúčastnily celebrity jako Meryl Streepová, Jamie Lee Curtis nebo Richard Dreyfuss. Todd Fisher řekl, že se chystá i obřad pro širší veřejnost v blízké budoucnosti.

Carrie Fisherová, která se nejvíce proslavila jako princezna Leia z filmové ságy Star Wars, zemřela koncem loňského roku ve věku 60 let, čtyři dny po srdeční příhodě, kterou utrpěla během letu z Anglie. Debbie Reynoldsová, jejíž slávu odstartoval muzikál Zpívání v dešti, v němž hrála v 19 letech, zemřela jen den poté ve věku 84 let.

Carrie a Todd Fisherovi byli potomky Reynoldsové a zesnulého zpěváka Eddieho Fishera. Jeho manželství s Reynoldsovou ale skončilo skandálem v roce 1959 poté, co si Fisher začal aférku s herečkou Elizabeth Taylorovou.

V rozhovoru s televizí ABC Todd Fisher popsal poslední hodiny života své matky. Uvedl přitom, že „nezemřela kvůli zlomenému srdci, ale spíš odešla, aby mohla být s Carrie“.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme