Fotbalisté Přibrami jsou ve čvrtfinále poháru ČMFS

V odvetě osmifinále Ondrášovka cupu remizoval Baník Ostrava s Příbramí 0:0. První zápas vyhrála Příbram 2:0 a postupuje do čtvrtfinále.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondrášovka Cup

Ondrášovka Cup | Foto: fotbal.cz

Baník Ostrava - FK Příbram 0:0

Domácí se znažili smazat dvougólový náskok hostů už od prvních minut, ale ze svého tlaku nedokázali skórovat. Už v šesté minutě šel sám na Krbečka Zeher, ale brankář hostí byl úspěšněší domácího útočníka. Hosté pracovali velmi dobře v defenzívě a přehustěným prostorem se Baník dlouho nemohl dostat do slobnější šance.

Přesto si brankové příležitosti domácí vytvořili. Nejblíž gólu byl Kraut, který trefil břevno. Ve druhém poločase se snažil Baník překvapit Krbečka střelami z dálky, ale ten se zaskočit nenechal. Když v závěru neproměnil svou šanci ani Mičola, postoupila do dalších bojů domácího poháru Příbram.

Rozhodčí: Makovička - Wilczek, Urban. Diváci: 2551. První zápas: 0:2, postupuje Příbram.

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání očima Radima Sajbota

Sestavy:

Ostrava: Buček - Řezník, Neuwirth, Neves (79. I Hjong-sang), Tchuř - Wojnar, Marek, Lička - Varadi, Zeher (60. Metelka), Kraut (61. Mičola). Trenér: Koubek.

Příbram: Krbeček - Plašil, Müller, Štochl, Nohýnek - Tarczal - Klesa, Videgla (79. Hušbauer), Dort (72. Wágner), Šmejkal (63. Rodrigues) - Huňa. Trenér: Marko.

Radim Sajbot, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme