Fotbalisté Teplic dalšími čtvrtfinalisty domácího poháru

Teplice, vedoucí mužstvo Gambrinus ligy, porazily i v odvetném utkání 4. kola Ondrášovka Cupu druholigový Hradec Králové 2:1 a rozšířily tak počet jistých účastníků čtvrtfinále na šest. Už dříve postoupily do dalších bojů Plzeň, Liberec, Jablonec, Příbram a Olomouc.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Teplický Martin Klein (vlevo) v souboji s Romanem Fischerem z Hradce Králové

Teplický Martin Klein (vlevo) v souboji s Romanem Fischerem z Hradce Králové | Zdroj: ČTK

FK Teplice - FC Hradec Králové 2:1 (2:1)

Uklidnění do dalšího průběhu zápasu přinesla Teplicím už 4. minuta utkání. Útočník Mareš potrestal zaváhání hostující obrany v čele s brankářem a poslal domácí do vedení. To navíc navýšil ve 25. minutě Vachoušek. Hradec Králové sice ještě do poločasu snížil na rozdíl jediné branky, ale i přes nápor v úvodu druhé části na další góly nedosáhl.

Branky: 4. Mareš, 25. Vachoušek - 35. Dvořák. Rozhodčí: Královec - Zlámal, T. Kovařík. Diváci: 1851. První zápas: 2:1, postoupily Teplice.

Sestava Teplic: Slavík - Merzič, Lukáš, Smejkal, Matula - Stožický, Klein, Vachoušek (90.+2 Elsamni), Gašparík (69. Kalivoda) - Hesek (61. Vondrášek), Mareš. Trenér: Plíšek.

Mirko Vasič Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme