Dohrávka mezi Plzní a Baníkem branku nepřinesla

V dohrávce 17. kola fotablové Gambrinus ligy remizovala Viktorie Plzeň s Baníkem Ostrava 0:0.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Souboj Reného Bolfa s Janem Rezkem

Souboj Reného Bolfa s Janem Rezkem | Zdroj: ČTK

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0:0

Úvod prvního poločasu přinesl aktivní fotbal na obou stranách. Aktivní byl zejména v dresu domácích Rezek a v hostujícím Neves. Prvně jmenovaný se navíc ve 23. minutě mohl zapsat do listiny střelců. Rajtoral si totiž zaběhl za obranu a naservíroval míč před prázdnou branku právě Rezkovi. Gól však z toho nebyl, protože akci zastavil chybně zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

Ve druhém poločase byla aktivnější Plzeň a radovat se mohla už po 10. minutách. Horváth zatočil roh do branky Baníku, Baránek s namáhou vyrazil, ale pouze do klubka hráčů odkud se míč opět vrátil směrem na branku hostí. Pohromu pro Baník odvrátil až na brankové čáře Neves.

Tabulku vede Jablonec. Baník se přiblížil na čtvrtém místě na rozdíl jediného bodu Spartě a Teolicím. Viktoria se bodově dotáhla na pátou Slavii.

Rozhodčí: Jílek - Chytil, Pelikán. ŽK: 44. Rada, 64. Lička, 65.Zeher (všichni Ostrava). Divácí: 3560

Sestavy:

Plzeň: Ticháček - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Rajtoral (70.Jiráček) - Bakoš (86.Rýdel), Rezek (79.Krbeček). Trenér: Vrba.

Ostrava: Baránek - Řezník, Bolf, Neuwirth, Neves (56.Greguš) - Varadi, Lukeš, Marek, Lička - Vydra (61.Zeher), Mičola (90.Strnad). Trenér: Koubek.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme