Fotbalisté Slavie udolali České Budějovice

V 18. kole fotbalové Gambrinus ligy porazila Slavia po boji České Budějovice 3:2. Sešívaní tak bodovali naplno i ve druhém utkání jarní části nejvyšší soutěže a jsou v tabulce pátí, Jihočechům patří třinácté místo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha | Foto: SK Slavia Praha

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 3:2 (3:2)

Domácí kapitán Vlček oslavil 400. ligový start prvními dvěma góly v sezóně. A jen dva neproměněné sólové úniky mu znemožnily dosáhnout hattricku.

Slavii pro změnu pokazily útočné galapředstavení dvě vyrovnávací branky Jihočechů. Na první Vlčkovu trefu už ze druhé minuty odpověděl parádně z pětatřiceti metrů ve 26 .minutě Černák.

Na Jandovu dorážku hlavou ze 33. minuty reagoval po domácí nedůslednosti a chybě brankáře Seneckého Ondrášek. Ještě před přestávkou, ale strhl vedení a nakonec i vítězství na stranu Slavie netradičně hlavou Vlček.

Branky: 2. a 43. Vlček, 33. Janda - 26. Černák, 39. Ondrášek. Rozhodčí: Franěk - Novák, Moudrý. ŽK: Grajciar - Horejš, Stráský, Černák. Diváci: 7334.

Slavia: Senecký - Krajčík, Lafrance, Kopic, Hubáček - Grajciar, Trapp, Janda (46. M. Černý), Trubila - Vlček (86. Ivanovski), Naumov (88. Šenkeřík). Trenér: Jarolím.

Č. Budějovice: Kučera - Leština, Horejš (46. Žižka), Hunal, Krob - Stráský, Otepka, Černák, Šíma (82. Mezlík), Riegel - Ondrášek (64. Hudson). Trenér: Šilhavý.

Jan Kaliba, Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme